Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Uw naam is niet verplicht ! laat deze leeg of vul anoniem in
- Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
113 berichten.
anoniem schreef op 19 juni 2017
In contact met Petra en in de manier waarop zij mij benadert, ervaar ik dat ik bewust word van dingen die diep in mij opgeslagen liggen. Van patronen die zijn ontstaan en die ik onbewust toepas, maar ook van dingen die ik met me meedraag uit lang vervlogen tijden. Mijn beeld over mezelf als deel van een groter geheel wordt duidelijker, waardoor er in mij rust ontstaat. En in die rust is er ruimte! Voor nieuwe inzichten, nieuwe keuze mogelijkheden, nieuwe ontdekkingen en nieuwe uitdagingen. 'Als jij jezelf doorgronden wilt, zoek dan jezelf in de wijdten van de wereld Wil je de wereld doorgronden, dring dan in je eigen diepten door. Je eigen diepten zullen jou, als in een wereldomvattend geheugen De geheimen van de kosmos onthullen.' (R. Steiner) Dat is wat ik in contact met Petra beleef. Een geweldige ervaring!!!
anoniem schreef op 19 juni 2017
Ik ben bij Petra terecht gekomen na een langdurige relatie met een boomerang narcist. Door Petra's oefeningen en ervaring lukte het mij om weer in balans te komen met mezelf zodat ik compleet vrij kon komen van hem. Dank je wel Petra!
Anneke schreef op 19 juni 2017
Via een vriendin werd ik gewezen op het boekje 'Ik ben toch niet gek?' Helaas, 'feest' der herkenning. Wat maakte om contact met Petra te zoeken. Ik ben een paar sessies verder bij Petra. Wat me zo aanspreekt in haar aanpak is dat ze erg doortastend is, intuïtief en vooral ook aards. Ze geeft vertrouwen en veiligheid om je te kunnen overgeven aan wat er (onbewust) is en om daarmee aan het werk te gaan. Ze is er om te helpen en kijkt in het moment zelf wat er nodig is. Ze gaat zuiver te werk in het scherp krijgen van de hulpvraag. Met haar aanpak raakt ze bij mij de diepste kern van mijn Zijn. Hoe confronterend ook, het is helend voor mij en ik kom stap voor stap meer bij mijn eigen kern en kracht.
Iris schreef op 19 juni 2017
In een emotioneel zeer moeilijke periode heeft de begeleiding van Petra mij gebracht dat ik meer en meer mijn eigen ware kracht hervond en die kon aanspreken. Daardoor lukte het steeds beter om vanuit deze innerlijke kracht te handelen ipv sterk gestuurd te worden door zeer ingrijpende negatieve invloeden van buitenaf en daarmee in gevecht te gaan. Heel waardevol om nu te voelen dat je ware kracht een onuitputtelijke bron is.
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Ik heb 3 fantastische sessies van Petra gehad en ik ga natuurlijk door! Ik ben dankbaar en blij dat ik, ondanks haar drukke agenda, bij haar terecht Kan. Bedankt Petra!!!
Jacco schreef op 19 juni 2017
Ha Petra, Jouw boek heb ik gelezen: Heftig, confronterend en heel herkenbaar. Ik heb nu goede tips om ermee aan de slag te gaan. Dat is voor mij heel waardevol omdat je narcisme in het artiestenvak nogal eens tegenkomt.
Tina schreef op 19 juni 2017
Na één sessie met Petra ben ik al zo veel verder gekomen! Samen hebben we een diepe verbinding met mijzelf gemaakt, en van daaruit ben ik een aantal relaties in mijn leven vanuit een ander licht gaan bekijken. Het allerbijzonderst vind ik dat nu, een maand later, nog steeds de uitwerking van dat ene consult voel in de manier waarop ik bepaalde dingen nu aanpak. Ook het lezen van je boek helpt daarbij. Dank je wel, Petra, voor dit mooie proces! Hartelijke groet, Tina
Roland schreef op 19 juni 2017
Wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb en ik een behandeling heb gekregen. Er gaat een wereld voor mij open. Ik wist niet dat de onzekerheid van de liefde mij uiteindelijk beinvloedde. Dankjewel. Ik ben nu op weg naar liefde, zekerheid, warmte en geluk. Tevens bedankt voor het schrijven van het boek, wat een echte eye opener was voor mijn gedrag. Warme groet, Roland
Laura schreef op 19 juni 2017
Door een arts (!) werd ik doorverwezen naar psychodynamische therapie ivm depressieve buien. Na een aantal sessies bij Petra voelde ik me eindelijk 'volwassen'. Ik heb oude trauma's en negatieve patronen kunnen opruimen. Veel gehuild ook. Vooral de regressietherapie heeft me geholpen. Bedankt Petra!
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Nadat ik overspannen raakte van werk en na mislukte psychologische hulp, kwam ik bij Petra terecht. De eerste sessie was al gelijk raak. Er kwam zo ontzettend veel bovendrijven, dat ik nog geen plek had kunnen geven. Petra heeft me er doorheen gesleept en na een aantal sessies voelde ik me al een ander mens. Dit is intussen al meer dan een half jaar geleden, en nog steeds heb ik er elke dag baat bij. Heel erg veel dank, Petra! Ik kan iedereen aanbevelen bij jou aan de bel te trekken.
Sharill schreef op 19 juni 2017
Niet helemaal wetende of ik nou voor de zoveelste keer naar een specialist moest gaan...maar ik werd door een bijzonder persoon in mijn leven doorverwezen naar een psychodynamisch therapeut. Googlen en dan kom ik bij de dichtsbijzijnde terecht en dat is Petra haar praktijk. Ik ben in november 2015 voor het eerst bij haar geweest en was best heel erg nerveus om daarheen te gaan en over "mijn problemen" te moeten praten. Eenmaal haar prachtige omgeving ontdekt en dan ga je haar vertellen waarom je daar bent. Ze draait er niet omheen....zij dacht dat hypnotherapie voor mij het beste zou zijn. En ze had gelijk....Ik weet niet wat me overkwam, maar uiteindelijk heb ik ingezien wat de kern van mijn probleem is. Daar kon ik mee aan de slag. Ik heb in totaal 2 sessies gedaan bij haar en ben me bewust geworden en sterker geworden als persoon! Ik raad een ieder aan om bij Petra langs te gaan als je ECHT van je problemen af wilt en dingen wilt gaan inzien. WAUW!!!! Bedankt Petra! Groetjes, Sharill
Laurens schreef op 19 juni 2017
Een aantal sessies heb ik nu gevolgd bij Petra en ik voel dat ze heel effectief zijn. Met name de twee laatste hypnose sessies die me heel veel hebben geholpen om dingen los te laten. Ik stapte er vrij ' open minded' in, niet precies wetende hoe hypnose zou zijn. Het was voor mij de eerste keer. Voor mij werkte deze vorm erg goed omdat ik persoonlijk veel mentale weerstand had in de andere sessies. Het voelde compleet natuurlijk, ontspannen, onder hele fijne rustige begeleiding van Petra. Hierdoor kwamen er heel veel realisaties over mezelf naar boven. Bedankt voor alles Petra! Lieve groetjes, Laurens
Colin schreef op 19 juni 2017
Ik ben naar Petra toe gegaan omdat ik minder bang wilde zijn voor boosheid van anderen. Ik wilde niet meer alles doen om hun boosheid te voorkomen; ook wilde ik beter om leren gaan met mijn ex (beter voor mij!!). Na de 1e sessie stond ik al steviger in mijn schoenen. Na de 2e sessie was er nog meer duidelijkheid en na de 3e sessie leerde ik echt voelen dat als een ander niet lekker in zijn vel zit, boos is, dit (meestal) niets met mij te maken heeft . Ik hoef mij dus niet in allerlei bochten te wringen om het hun naar de zin te maken en mij schuldig te voelen. De kennis over de boosheid enzo had ik al wel, maar door de sessie met Petra is het nu zo doorgedrongen dat het niet alleen in mijn hoofd zit, maar ook in mijn lichaam en hart. Petra zorgt voor een warme, veilige omgeving. Doordat zij verschillende methoden/technieken in huis heeft kan zij je precies op die manier helpen, die past bij jouw situatie en vraag. Daarnaast werkt ook de omgeving waar zij woont al ontspannend. Het is net alsof je op vakantie gaat ipv naar een therapie; ook fijn voor na de sessies. Ik voel mij nu al zoveel beter/sterker dat ik nu eerst ga kijken/ervaren hoe het gaat. Ik heb over 2 maanden nog een sessie gepland, zodat ik dan eventueel nog even de puntjes op de i kan zetten. Petra Bedankt!! 🙂
Francisca schreef op 19 juni 2017
Het was een fijne ervaring, tijdens sessie bij mevrouw Roelofsen. Ook confronterend.... maar dat heeft mij juist aan het denken gezet en op de goede weg geholpen. Het boekje 'Ben ik nou gek?' had ik al gelezen voor onze afspraak. Het boek is echt een aanrader, mocht je met iemand te maken hebben die lijdt aan narcisme,als ouder of als (ex) partner. Het is een eye opener en ik ben dus niet gek!! Mevrouw Roelofsen heeft nog meer kennis waarmee je geholpen zou kunnen worden. Bedankt mevrouw Roelofsen!
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Al na de eerste afspraak met Petra merkte ik dat ik baat had bij de sessie. Ik heb nu 2 sessies gehad en ik voel me prima, ondanks de lastige situatie waarin ik zit. Deze zal nog wel even duren maar ik heb wel mezelf terug gekregen. Merci Petra
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Goedenavond mevrouw Roelofsen (Petra), Wij hebben uw boekje BEN IK NOU GEK (meer dan een boekje) van u binnen gekregen. Hartelijk dank voor het schrijven over dit onderwerp. Als je van dichtbij Narcisme meekrijgt is het mooi dat er praktische informatie is. Het probleem is nog lang niet opgelost, maar het boek helpt mee in het maken van een keuze. Nogmaals dank.
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Petra heeft me in een aantal therapiesessies geholpen met mijn persoonlijke groei. Door middel van verschillende methodes is mij duidelijk geworden wat ik zelf kan doen om voor mijzelf op te komen en beter naar mijn eigen lichaam te luisteren. Heel helder en duidelijk was dit voor mij. Ik kan Petra bij iedereen aanraden. Ze zorgt voor een warme omgeving, een veilig gevoel kortom alles wat nodig is voor een geslaagde therapie. Mijn hartelijke dank.
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Petra heeft mij doen inzien dat de situatie waar ik en mijn dochter ons in bevonden niet gezond was. Het heeft even geduurd voordat het kwartje bij mij viel. Het kwartje is nu gevallen nu ik afstand genomen heb van de persoon die mij beetje bij beetje kapot maakte. Liefde hoort veilig en opbouwend te zijn. Liefde breekt niet af. Dankjewel Petra (3 sessies)
Anoniem schreef op 19 juni 2017
Lieve Petra, Ik heb erg veel gehad aan je hulp. Ik begrijp eindelijk hoeveel ik van mezelf was kwijtgeraakt in mijn relatie met een narcist. Ik weet nu ook beter hoe ik mijn scheiding in moet en hoe met hem om te gaan. Ook zijn de mijn puberkinderen blij met je boek 'Ben ik nou gek'! (Deze reactie reeds na 1 sessie en het boek)
Jonge vrouw / Narcistische ouder schreef op 19 juni 2017
Ik ben heel erg blij met de hulp van Petra en de fijne gesprekken met haar! Zij heeft mij heel erg geholpen met haar sessies, waardoor ik nu weer goed in mijn vel zit. De hypnotherapie was voor mij heel effectief. Ik merkte dat ik heel diep in mijn emoties kwam en daardoor tot de kern van mijn probleem. Ook haar boek vond ik een echte eye-opener. Ik hoop dat ze nog veel meer mensen zo blij mag maken met de therapie, zoals ze dat bij mij heeft gedaan!