Scheiden bij narcisme

Scheiden bij narcisme is de beste garantie voor een vechtscheiding. Prijs je niet rijk als de narcist aangeeft van jou te willen scheiden want de trukendoos is dan nog niet geheel geopend. Bereid je voor op manipulaties, woedeaanvallen en handenvol geld spenderen aan de advocaten en mediators. Hierbij kan ik je bruikbare tips geven.

Scheiden bij narcisme gaat jou en de kinderen een periode geven die nog erger is dan de periode in het laatste deel van het huwelijk. Maar weet dat je het doet voor het goede doel, namelijk jezelf en de kinderen levenslang bevrijden van alle negativiteit en onderhuidse invloeden van de narcist. Maak dus jezelf de held van dit drama/

In de Praktijk heb ik inmiddels mogen ervaren dat het wenselijk is dat de cliënt(e) een sessie boekt voordat de cliënt(e) kenbaar maakt aan de narcist dat hij/zij wil scheiden. Door namelijk voorwerk te verrichten zijn de nare effecten voor jezelf en de kinderen te minimaliseren.

Tijdens de sessies Scheiden bij narcisme  geef ik ook inzicht in de eigen rol. Waarom heb je ooit voor deze narcistische partner gekozen? Hoe ben je als partner of kind in deze problematiek verzeild geraakt? Dit vertelt veel over jezelf en over je begeleiding van je eigen kinderen. Als je hier je antwoorden op hebt gevonden, kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste wat je dan kan worden is jezelf.