Humor en persoonlijke aanpak

Ik vind het een belangrijke en essentiële voorwaarde om met mijn cliënten een vertrouwensband te krijgen. In de sessies ben ik respectvol en empatisch en soms zelfs warm provocerend, waar dat mogelijk, gewenst en ook effectief is. Indien het gesprek het toelaat kan wat humor ook wonderen doen om enigszins luchtigheid voor de cliënt(e) in te brengen.

Er wordt bijvoorbeeld gelachen om de absurditeit van bepaalde vastgeroeste ideeën, gewoonten, overlevingsstrategieën en ervaringen. De reacties van mijn cliënten stimuleren mij dan ook telkens in het toepassen van de psychodynamische technieken, in combinatie met mijn persoonlijke aanpak. Hierbij zijn humor, vertrouwen, inlevingsvermogen en mijn levenservaring tekenend voor mijn werk.

Lees ook eens de reacties van cliënten in het gastenboek op deze site.

Mijn slogan is dat ik ‘De Rots in jouw branding wil zijn’. ‘Een rots? Je bent een kei!’  zei een cliënte onlangs. Best fijn om te horen!

In het kort:

Praktijk De Rots … ervaren wat jij nodig hebt:

– Een persoonlijke aanpak en nieuwe inzichten
– Therapiesessies met effectieve technieken
– Coaching bij het vinden van jouw eigen krachten
– Vaardigheden die je direct kan toepassen
– Sessies zijn ook ’s avonds en zaterdagmorgen mogelijk
– Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig
– Therapie-tarieven met vergoeding in de aanvullende verekering
– Een coaching/therapietraject is vaak aftrekbaar voor de belastingaangifte

Praktijk de Rots voor individuele therapie en voor relatie-, gezins- en kindertherapie en familieopstellingen.