Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Uw naam is niet verplicht ! laat deze leeg of vul anoniem in
- Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
61 berichten.
Colin
Ik ben naar Petra toe gegaan omdat ik minder bang wilde zijn voor boosheid van anderen. Ik wilde niet meer alles doen om hun boosheid te voorkomen; ook wilde ik beter om leren gaan met mijn ex (beter voor mij!!). Na de 1e sessie stond ik al steviger in mijn schoenen. Na de 2e sessie was er nog meer duidelijkheid en na de 3e sessie leerde ik echt voelen dat als een ander niet lekker in zijn vel zit, boos is, dit (meestal) niets met mij te maken heeft . Ik hoef mij dus niet in allerlei bochten te wringen om het hun naar de zin te maken en mij schuldig te voelen. De kennis over de boosheid enzo had ik al wel, maar door de sessie met Petra is het nu zo doorgedrongen dat het niet alleen in mijn hoofd zit, maar ook in mijn lichaam en hart. Petra zorgt voor een warme, veilige omgeving. Doordat zij verschillende methoden/technieken in huis heeft kan zij je precies op die manier helpen, die past bij jouw situatie en vraag. Daarnaast werkt ook de omgeving waar zij woont al ontspannend. Het is net alsof je op vakantie gaat ipv naar een therapie; ook fijn voor na de sessies. Ik voel mij nu al zoveel beter/sterker dat ik nu eerst ga kijken/ervaren hoe het gaat. Ik heb over 2 maanden nog een sessie gepland, zodat ik dan eventueel nog even de puntjes op de i kan zetten. Petra Bedankt!! 🙂
Francisca
Het was een fijne ervaring, tijdens sessie bij mevrouw Roelofsen. Ook confronterend.... maar dat heeft mij juist aan het denken gezet en op de goede weg geholpen. Het boekje 'Ben ik nou gek?' had ik al gelezen voor onze afspraak. Het boek is echt een aanrader, mocht je met iemand te maken hebben die lijdt aan narcisme,als ouder of als (ex) partner. Het is een eye opener en ik ben dus niet gek!! Mevrouw Roelofsen heeft nog meer kennis waarmee je geholpen zou kunnen worden. Bedankt mevrouw Roelofsen!
Anoniem
Al na de eerste afspraak met Petra merkte ik dat ik baat had bij de sessie. Ik heb nu 2 sessies gehad en ik voel me prima, ondanks de lastige situatie waarin ik zit. Deze zal nog wel even duren maar ik heb wel mezelf terug gekregen. Merci Petra
Anoniem
Goedenavond mevrouw Roelofsen (Petra), Wij hebben uw boekje BEN IK NOU GEK (meer dan een boekje) van u binnen gekregen. Hartelijk dank voor het schrijven over dit onderwerp. Als je van dichtbij Narcisme meekrijgt is het mooi dat er praktische informatie is. Het probleem is nog lang niet opgelost, maar het boek helpt mee in het maken van een keuze. Nogmaals dank.
Anoniem
Petra heeft me in een aantal therapiesessies geholpen met mijn persoonlijke groei. Door middel van verschillende methodes is mij duidelijk geworden wat ik zelf kan doen om voor mijzelf op te komen en beter naar mijn eigen lichaam te luisteren. Heel helder en duidelijk was dit voor mij. Ik kan Petra bij iedereen aanraden. Ze zorgt voor een warme omgeving, een veilig gevoel kortom alles wat nodig is voor een geslaagde therapie. Mijn hartelijke dank.
Anoniem
Petra heeft mij doen inzien dat de situatie waar ik en mijn dochter ons in bevonden niet gezond was. Het heeft even geduurd voordat het kwartje bij mij viel. Het kwartje is nu gevallen nu ik afstand genomen heb van de persoon die mij beetje bij beetje kapot maakte. Liefde hoort veilig en opbouwend te zijn. Liefde breekt niet af. Dankjewel Petra (3 sessies)
Anoniem
Lieve Petra, Ik heb erg veel gehad aan je hulp. Ik begrijp eindelijk hoeveel ik van mezelf was kwijtgeraakt in mijn relatie met een narcist. Ik weet nu ook beter hoe ik mijn scheiding in moet en hoe met hem om te gaan. Ook zijn de mijn puberkinderen blij met je boek 'Ben ik nou gek'! (Deze reactie reeds na 1 sessie en het boek)
Jonge vrouw / Narcistische ouder
Ik ben heel erg blij met de hulp van Petra en de fijne gesprekken met haar! Zij heeft mij heel erg geholpen met haar sessies, waardoor ik nu weer goed in mijn vel zit. De hypnotherapie was voor mij heel effectief. Ik merkte dat ik heel diep in mijn emoties kwam en daardoor tot de kern van mijn probleem. Ook haar boek vond ik een echte eye-opener. Ik hoop dat ze nog veel meer mensen zo blij mag maken met de therapie, zoals ze dat bij mij heeft gedaan!
Katinka
Na een aantal keer bij mijn huisarts te zijn geweest, met weinig tot geen resultaat en een behoorlijk aantal bezoeken aan een psycholoog, was ik de wanhoop nabij. Een hele goeie en lieve vriendin van mij gaf mij een krantenknipsel met een artikel over Petra en haar praktijk De Rots. Dat heb ik met veel aandacht zitten lezen. Ik heb via de mail contact met haar gezocht om te informeren wat de mogelijkheden waren. Inmiddels was bij mij bekend dat ik mijn baan zou gaan verliezen. Mijn baan, mijn alles, daar was ik gelukkig en op mijn plek. Eigenlijk naderhand gezien was mijn baan mijn thuis. Daarom kon ik het al jaren uithouden met mijn narcist thuis. Ik kon al snel bij Petra terecht. De eerste twee sessies waren pittig. Ik was in feite in de rouw omdat ik mijn baan kwijt was en ik moest thuis mijn plekje zien te vinden en bevechten. Het ging mij allemaal te snel en het was mij te veel. Petra heeft het tempo omlaag gehaald en is rustig met mij verder gegaan in mijn eigen tempo. Na vijf sessies, kwam ik van de week weer bij Petra. Bij mij was inmiddels mijn hoofd op wonderbaarlijke wijze weer helder en ik voelde mij een stuk beter als in de maanden daarvoor. Opeens zag ik een heel mooi aquarium bij Petra in de kamer staan. "Oh, wat mooi", zei ik spontaan, "Wat leuk, een aquarium". en iets in de trant van, "Ben je daar net mee begonnen?". Petra zag ik wel glimlachen, maar ik wist niet precies waarom. Nadat er een bakje thee was ingeschonken, zei ze: "Katinka, dit aquarium staat er al een jaar". Ik was totaal uit het veld geslagen. Ik zat zo vol in mijn hoofd van al mijn trubbels dat ik het aquarium nooit heb gezien ... en zo groot is de kamer nu toch ook weer niet. Wat ik hiermee wil zeggen is, dat ik vol puin in mijn hoofd bij Petra ben binnen gekomen; vol wanhoop, omdat ik niet meer kon. Ik was uitgeblust en energieloos. Petra zorgde ervoor dat ik, na een aantal sessies, gevuld met het aanleren van methodes om het leven met een narcist mogelijk te maken, mijn eigen waarnemingen weer kon doen. Ik kan weer bepalen wat en wie belangrijk is om voor te leven.
Anoniem
Bedankt voor het gesprek. Ik ben nu je boek aan het doorlezen. Pijnlijk en confronterend, maar het opent ook mijn ogen. Het zegt ook iets (of heel veel) over mijzelf. Waarom ik in die situatie terecht ben gekomen en wat er nu eigenlijk bij ons thuis vroeger gespeeld heeft. Niet leuk, en het doet zeer. Maar hopelijk kunnen mijn kind en ik een cirkel doorbreken. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb; ik hoop mijn kind hiermee te kunnen helpen om gezond en vol zelfvertrouwen het leven te kunnen leven en gaat durven opkomen voor zichzelf naar beide ouders toe.
Anoniem
Lieve Petra, Het is alweer een tijdje geleden dat ik met jou heb gesproken. Graag wil ik je bedanken voor de fijne sessies. Ik heb mijn woede aan de kant kunnen zetten en heb een weg gevonden om met mijn narcistische ex om te gaan. Uiteraard gaat dat met vallen en opstaan maar ik weet nu wel hoe het beste te handelen wanneer zich weer eens wat vervelends voor doet. Heb er een tijdje over gedaan om iets in je gastenboek te schrijven, maar bij deze. Ben je heel dankbaar. Liefs...
Anoniem
Wat is het fijn om aan jezelf te mogen werken. Petra is een fantastisch coach en iemand bij wie je je veilig voelt. Ze geeft inzicht en laat je je eigen rol binnen een situatie inzien. Erg blij mee.
Co
Na veel leed door narcisten in mijn leven (vader en ex-partner) heb ik Ptss opgelopen en ben met een burn out thuis geraakt. Ik heb eerst diverse therapie soorten gevolgd, wat allemaal kleine beetjes heeft geholpen, maar na 3 sessies bij Petra ben ik ineens hele grote stappen aan het maken!! Er is zo weinig begrip en bekendheid in NL over narcistische mishandeling en alles wat erbij komt aan problemen, terwijl het zo veel voorkomt! Zo fijn dat Petra me volledig begreep. Jou vinden was een zegen! Leven weer (deels) op de rit, zelfvertrouwen en eigenwaarde weer in de lift. Ben je eeuwig dankbaar!
Helena
Aan iedereen die dit leest: Ik ben een vrouw van 52 jaar oud en ik ben mijn leven lang geconfronteerd geweest met narcisme, van zowel broer en zus als van mijn moeder. Na een tip van een vriendin, ben ik gaan zoeken op Internet en ik ben steeds meer gaan begrijpen dat niet ik degene was die de oorzaak was van alle ellende. Ik ben terechtgekomen bij Praktijk De Rots en ik heb nu twee sessies achter de rug. inmiddels voel ik me bevrijd, de dingen komen op hun plaats. Ik heb inzicht gekregen en ik voel me herboren na de sessies bij Petra, fantastisch! Ik kan nu eindelijk gaan doen wat ik wilde, en dat is 'mezelf zijn'. Ok, het is confronterend en verdrietig, maar het verandert mijn leven drastisch, en dat is prachtig! Dank je wel, Petra! Helena
Ilona
Hoi petra, Ik kwam er kort geleden achter dat mijn man een narcist is. Wat ben ik blij dat ik, uit een soort van onmacht, via Google kwam bij jou. Ik heb je boek gelezen en ben twee keer bij je langs geweest voor een sessie, en de derde afspraak is gepland. Inderdaad, de therapie of hoe je het ook noemt, het coachen, is een kado aan mezelf. Wat voel ik me sterk als ik bij je ben geweest. Er is zo weinig begrip over narcisme in deze maatschappij. En het is zo fijn om niet eerst een therapeut te moeten overtuigen hoe lelijk mensen soms tegen je doen zonder dat je dat verdient. En zo fijn om handvatten te krijgen hoe daarmee om te gaan. Jij helpt me mijn echte hulpvraag te vinden en daarmee aan de slag te gaan. Bedankt alvast!! En 'Nee,ik ben niet gek; en ja, ik ben sterk' (Jonge vrouw, gehuwd, 2 kinderen)
eva
Hallo Petra, Ik ben op dit moment je boek 'Ben ik nou gek?' aan het lezen. Het is praktisch en een goede steun in de rug. Wat ik nou zo jammer vind, eigenlijk, is dat ik door het narcistisch misbruik niet meer kon functioneren. Ik heb nu bijstand en kan geen coaching betalen, terwijl dat juist zo nodig is. Dat was even een opmerking van mij. Verder kan ik een boel zelf, maar soms is het moeilijk te blijven vertrouwen in mezelf als de bodem onder me vandaan wordt gehaald. Op het moment heb ik verplicht contact met de narcist vanwege het feit dat hij een gezinsvoogd heeft geregeld. Het is voor mij een onmogelijke situatie. Eva Beste Eva, Dank voor je bericht. Cliënten in de bijstand krijgen in mijn Praktijk 20% korting op de sessies en mogen gespreid betalen. Misschien is dat iets voor je en kan je de sessie beschouwen als een mooi cadeau voor jezelf
Kim
Wat ben ik ongelooflijk opgelucht! Dank je wel Petra voor het onderzoek en het schrijven van het boek "Ben ik nou gek?" Het valt eindelijk op zijn plek, na het lezen van jouw boek:Ik ben helemaal niet gek!! De invloed van een narcist, put je uit en je loopt continue tegen een muur. In mijn relatie, en na de scheiding, is er continue strijd met mijn ex-partner. Er is geen instantie die mij hiermee kan helpen, want narcisme wordt niet herkend. Ik hoop zo, en het moet eigenlijk zo zijn, dat dit in de bekendheid komt. Hierdoor kan mensen met een narcist in zijn of haar omgeving, heel veel leed bespaard blijven. Ik ga samen met mijn zoon de rust vinden! Dat weet ik nu zeker, na dit boek te hebben gelezen. En ik kijk er naar uit om een sessie in jouw praktijk te komen doen! Liefs Kim
Nazmiye Ozdemir
Beste Petra, Ik wil je graag bedanken voor de lezing op de lotusbeurs gisteren. De speelse en humoristische opening in de vorm van een kleine toneel opvoering was zeer vermakelijk en tegelijkertijd erg confronterend! Je boodschap kwam binnen en dat in een paar minuten!! Je bent helder, verbeeldend en spreekt een verstaanbare taal.
Elena
Beste Allen, Petra is een heel warme, mooie persoonlijkheid. Dat merkte ik al gelijk toen ik binnen kwam. Ik werd overspoeld door een mooie aura en een warm gevoel. Ik ben al bij diverse therapeuten/psychologen geweest, maar bij Petra voel ik me het meest op mijn gemak. Het is erg laag drempelig en ik ben zeer te spreken over al haar kwaliteiten. Volgens mij kun je met elk probleem bij haar terecht en ga je met een warm gevoel weg. Absolute aanrader. Mvg, Elena
Martin
Beste Petra, Ik kan niet anders dan me aansluiten bij de rake woorden van Ruben. In slechts 6 sessies is het gelukt te accepteren, af te sluiten en positief naar de toekomst en mezelf te kijken. Iets wat ik niet voor mogelijk gehouden had, in zo'n korte tijd. Een (stukgelopen) relatie met een narcist kan behoorlijk traumatische gevolgen hebben; de handvatten die je hebt aangereikt voor de verwerking, hebben me enorm geholpen. Heel erg bedankt, Petra!! Groetjes van Martin