Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Uw naam is niet verplicht ! laat deze leeg of vul anoniem in
- Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
61 berichten.
E
Tijdens het lezen van boeken vielen me de schellen van de ogen en ben ik direct in contact getreden met Petra. Op zoek naar patronen in mezelf, waar komt mijn gedrag vandaan, waar moet ik op letten in de omgang met mijn ex vooral in combinatie met onze dochter. Veel geleerd, veel emoties, veel naar mezelf kijken. Dank je wel voor het meegeven van richting!
Sharon
Ik heb je boek al bijna uit, echt interessant, hóór! Zo aangrijpend ook, die uitspraken van de kinderen! Ik ben er nu achter gekomen, dat mijn vader, mijn broer, mijn exman en mijn exvriend narcisten zijn en mijn moeder een opeisende... Zelfs een "vriendin" is er één. Met dat kontakt ben ik kort geleden gestopt. Interessant ook hoe het komt, dat je in zo een relatie verstrikt raakt! Gelukkig ben ik er sterker van geworden.
Iris
Enkele jaren geleden ben ik gescheiden van mijn narcistische exgenoot, met alle ellende van dien. Petra heeft mij in twee sessies al genoeg handvatten meegegeven om weer stevig in mijn schoenen te staat ten aanzien van mijn exgenoot. Ook heeft ze me praktische tips gegeven voor manipulatieve situaties tussen vader en de kinderen, ben ik enorm mee geholpen. Ik ben nog niet klaar maar het gaat weer goed met me. Dank je, Petra.
Marion
Dankzij Petra heb ik weer lol in het leven. Ik zat in een dikke depressie en voor mij hoefde het leven niet meer. Een zeer doortastende sessie bij Petra heeft me doen inzien dat het ook anders kan. Ik ben zo blij dat ik haar gevonden heb en dat ze me heeft kunnen helpen. Ik kijk nu anders naar mijn leven en mijn positie in dit leven en voel me zeker. En daarmee help ik ook anderen. Door anders naar mijn eigen leven te kijken, reageert mijn omgeving ook anders op mij en gaat alles veel beter. Petra, dank je wel en ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt helpen met de open en kordate wijze van begeleiding die je biedt. Met lieve groet Marion. Petra: Heel erg graag gedaan Marion! We hebben die sessie keihard gewerkt en een prachtresultaat geboekt. Ik ben er ook erg blij mee en wens jou en je dierbaren alle goeds in de toekomst!!!
anoniem
Ik heb Petra gevonden op zoek naar hulp bij narcismepatronen in mijn ex echtgenote en inmiddels ex vriendin. Inmiddels een aantal sessies verder, ben ik bij mijzelf aan het thuiskomen en met mijn kern aan het connecten. De socialisering en familiepatronen worden steeds duidelijker en het is heerlijk bevrijdend om e.e.a. aan onverwerkte emoties op te ruimen. Petra is een geweldig mens die mij helpt een brug te slaan naar vermenselijking in de huidige materialistische verharding en fragmentatie in de wereld. Ik ben weer mijzelf aan het worden, begin meer van mijzelf te houden en mijn eigenwaarde te herstellen. Ik kan met een gerust hart en geweten zeggen, dat wat er ook gebeurt in de sessies met haar, het is altijd een verrijking met een blijvend verdiepend en positief effect. Heerlijk om zo aan mezelf te werken. Én, last but not least, indien in bezit van een auto, een aanrader en prettig gezien de lokatie. Ik woon niet in NL en heb hier geen auto meer, maar al moet ik gaan lopen van Schiphol, de opbrengst is het dubbel en dwars waard! Dankbaar, verlicht en blij stap ik met steeds meer standvastigheid mijn leven in!
Charlie
Na het lezen van 'Ben ik nou gek' was ik opgelucht en in de war. Het boekje sloeg in als een bom: herkenning, erkenning en bevestiging waar ik al jaren naar op zoek was. Op papier had ik een geweldig leven, toch kon ik haast nergens meer van genieten, voelde me altijd schuldig en onzeker. Mijn narcistische vader en bijbehorende familieproblematiek drukten een enorme stempel op mijn leven en geluk. De sessies bij Petra hebben me heel veel en ver gebracht. Petra is bevlogen, doortastend en heeft het vermogen om haar messcherpe intuitie, nuchterheid, professionaliteit en humor slim te combineren tijdens haar sessies. Daarnaast creert ze een gevoel van veiligheid en warmte. Het is keihard werken, maar je krijgt er jezelf voor terug! Dat laatste begreep ik overigens pas tijdens de laatste sessie 'jezelf worden'. Wat betekende dat precies? Maar het kan dus. Onbetaalbaar, een kado! Een ongewone praktijkplek en een buitengewoon bijzonder persoon hebben mijn leven -en mijn huwelijk!- in positieve zin 180 graden gedraaid. Ik ben Petra oneindig dankbaar hiervoor.
Rita
Hoi Petra, De zitting bij de jeugdrechter zit erop en we hebben het verslag gekregen. De rechter heeft blijkbaar goed door hoe de moeder van mijn stiefdochter ineen zit. Daar zijn we heel blij om. Eindelijk worden we nu gehoord. Ik heb uw raad opgevolgd en mijn handtas en sjaal tussen mij en mijn stiefdochter haar moeder in gezet. Ik heb mij zeer rustig gehouden en heb maar 1 keer heel kort het woord genomen. Voor de rest heb ik alles ondergaan en vertrouwd op mijn man en het oordeel van de rechter. Mijn stiefdochter is nu voorlopig om de 14 dagen een weekend bij haar mama en al de rest bij ons. Dit had ze ook gevraagd in haar brief naar de rechter. In de vakanties blijft een gelijkmatige verdeling. We gaan haar een gsm meegeven zodat ze ons steeds kan bereiken. Vóór de zitting was ik wel heel zenuwachtig. Maar naarmate de zitting vorderde viel dit van mij af en ben ik bij mezelf gebleven. Nu zal er een oriëntatie onderzoek gestart worden en zullen we afwachten wat er verder gaat gebeuren. Voor mijn stiefdochter is dit alles ook een opluchting, al is ze wel wat zenuwachtig voor wat er tijdens haar tijd bij mama gaat gebeuren. Na het gesprek dat wij bij u hadden, voel ik veel verandering in mijn leven en in mijn gedrag. Voornamelijk probeer ik me te focussen op het niet te veel hooi op mijn vork nemen en de problemen bij de respectievelijke eigenaar te laten. Dit vraagt wel heel veel energie want ik kende voor onze ontmoeting niet anders dan steeds in de weer te zijn voor anderen. De mama van mijn stiefdochter doet nog steeds moeilijk. Maar ik trek het mij allemaal niet meer zo hard aan en ik laat het zeker mijn dag niet meer verpesten. Als je even op afstand de situatie bekijkt, is het eigenlijk wel grappig om te zien hoe ze zich in alle bochten wringt om weer de bovenhand in de situatie te krijgen. Daar laten wij ons gelukkig niet meer aan vangen. Mijn man heeft ook grote stappen gemaakt. Hij laat zich ook niet meer zo van zijn stuk brengen en neemt zijn verantwoordelijkheid al een pak meer. Ik wil je voorlopig al heel hard bedanken. Het is gek wat je allemaal teweeg gebracht hebt na één gesprek en een kort telefonisch consult.
anoniem
Alweer ruim een jaar geleden hielp Petra mij als coach op weg met mijn studie. Gisteren mocht ik het diploma in ontvangst nemen. Super blij met de hulp van Petra! Mijn diploma is een prachtig resultaat van ons beider inspanning.
anoniem
In contact met Petra en in de manier waarop zij mij benadert, ervaar ik dat ik bewust word van dingen die diep in mij opgeslagen liggen. Van patronen die zijn ontstaan en die ik onbewust toepas, maar ook van dingen die ik met me meedraag uit lang vervlogen tijden. Mijn beeld over mezelf als deel van een groter geheel wordt duidelijker, waardoor er in mij rust ontstaat. En in die rust is er ruimte! Voor nieuwe inzichten, nieuwe keuze mogelijkheden, nieuwe ontdekkingen en nieuwe uitdagingen. 'Als jij jezelf doorgronden wilt, zoek dan jezelf in de wijdten van de wereld Wil je de wereld doorgronden, dring dan in je eigen diepten door. Je eigen diepten zullen jou, als in een wereldomvattend geheugen De geheimen van de kosmos onthullen.' (R. Steiner) Dat is wat ik in contact met Petra beleef. Een geweldige ervaring!!!
anoniem
Ik ben bij Petra terecht gekomen na een langdurige relatie met een boomerang narcist. Door Petra's oefeningen en ervaring lukte het mij om weer in balans te komen met mezelf zodat ik compleet vrij kon komen van hem. Dank je wel Petra!
Anneke
Via een vriendin werd ik gewezen op het boekje 'Ik ben toch niet gek?' Helaas, 'feest' der herkenning. Wat maakte om contact met Petra te zoeken. Ik ben een paar sessies verder bij Petra. Wat me zo aanspreekt in haar aanpak is dat ze erg doortastend is, intuïtief en vooral ook aards. Ze geeft vertrouwen en veiligheid om je te kunnen overgeven aan wat er (onbewust) is en om daarmee aan het werk te gaan. Ze is er om te helpen en kijkt in het moment zelf wat er nodig is. Ze gaat zuiver te werk in het scherp krijgen van de hulpvraag. Met haar aanpak raakt ze bij mij de diepste kern van mijn Zijn. Hoe confronterend ook, het is helend voor mij en ik kom stap voor stap meer bij mijn eigen kern en kracht.
Iris
In een emotioneel zeer moeilijke periode heeft de begeleiding van Petra mij gebracht dat ik meer en meer mijn eigen ware kracht hervond en die kon aanspreken. Daardoor lukte het steeds beter om vanuit deze innerlijke kracht te handelen ipv sterk gestuurd te worden door zeer ingrijpende negatieve invloeden van buitenaf en daarmee in gevecht te gaan. Heel waardevol om nu te voelen dat je ware kracht een onuitputtelijke bron is.
Anoniem
Ik heb 3 fantastische sessies van Petra gehad en ik ga natuurlijk door! Ik ben dankbaar en blij dat ik, ondanks haar drukke agenda, bij haar terecht Kan. Bedankt Petra!!!
Jacco
Ha Petra, Jouw boek heb ik gelezen: Heftig, confronterend en heel herkenbaar. Ik heb nu goede tips om ermee aan de slag te gaan. Dat is voor mij heel waardevol omdat je narcisme in het artiestenvak nogal eens tegenkomt.
Tina
Na één sessie met Petra ben ik al zo veel verder gekomen! Samen hebben we een diepe verbinding met mijzelf gemaakt, en van daaruit ben ik een aantal relaties in mijn leven vanuit een ander licht gaan bekijken. Het allerbijzonderst vind ik dat nu, een maand later, nog steeds de uitwerking van dat ene consult voel in de manier waarop ik bepaalde dingen nu aanpak. Ook het lezen van je boek helpt daarbij. Dank je wel, Petra, voor dit mooie proces! Hartelijke groet, Tina
Roland
Wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb en ik een behandeling heb gekregen. Er gaat een wereld voor mij open. Ik wist niet dat de onzekerheid van de liefde mij uiteindelijk beinvloedde. Dankjewel. Ik ben nu op weg naar liefde, zekerheid, warmte en geluk. Tevens bedankt voor het schrijven van het boek, wat een echte eye opener was voor mijn gedrag. Warme groet, Roland
Laura
Door een arts (!) werd ik doorverwezen naar psychodynamische therapie ivm depressieve buien. Na een aantal sessies bij Petra voelde ik me eindelijk 'volwassen'. Ik heb oude trauma's en negatieve patronen kunnen opruimen. Veel gehuild ook. Vooral de regressietherapie heeft me geholpen. Bedankt Petra!
Anoniem
Nadat ik overspannen raakte van werk en na mislukte psychologische hulp, kwam ik bij Petra terecht. De eerste sessie was al gelijk raak. Er kwam zo ontzettend veel bovendrijven, dat ik nog geen plek had kunnen geven. Petra heeft me er doorheen gesleept en na een aantal sessies voelde ik me al een ander mens. Dit is intussen al meer dan een half jaar geleden, en nog steeds heb ik er elke dag baat bij. Heel erg veel dank, Petra! Ik kan iedereen aanbevelen bij jou aan de bel te trekken.
Sharill
Niet helemaal wetende of ik nou voor de zoveelste keer naar een specialist moest gaan...maar ik werd door een bijzonder persoon in mijn leven doorverwezen naar een psychodynamisch therapeut. Googlen en dan kom ik bij de dichtsbijzijnde terecht en dat is Petra haar praktijk. Ik ben in november 2015 voor het eerst bij haar geweest en was best heel erg nerveus om daarheen te gaan en over "mijn problemen" te moeten praten. Eenmaal haar prachtige omgeving ontdekt en dan ga je haar vertellen waarom je daar bent. Ze draait er niet omheen....zij dacht dat hypnotherapie voor mij het beste zou zijn. En ze had gelijk....Ik weet niet wat me overkwam, maar uiteindelijk heb ik ingezien wat de kern van mijn probleem is. Daar kon ik mee aan de slag. Ik heb in totaal 2 sessies gedaan bij haar en ben me bewust geworden en sterker geworden als persoon! Ik raad een ieder aan om bij Petra langs te gaan als je ECHT van je problemen af wilt en dingen wilt gaan inzien. WAUW!!!! Bedankt Petra! Groetjes, Sharill
Laurens
Een aantal sessies heb ik nu gevolgd bij Petra en ik voel dat ze heel effectief zijn. Met name de twee laatste hypnose sessies die me heel veel hebben geholpen om dingen los te laten. Ik stapte er vrij ' open minded' in, niet precies wetende hoe hypnose zou zijn. Het was voor mij de eerste keer. Voor mij werkte deze vorm erg goed omdat ik persoonlijk veel mentale weerstand had in de andere sessies. Het voelde compleet natuurlijk, ontspannen, onder hele fijne rustige begeleiding van Petra. Hierdoor kwamen er heel veel realisaties over mezelf naar boven. Bedankt voor alles Petra! Lieve groetjes, Laurens