Uw E-mail adres wordt niet getoond !

Onderwerp *
Naam
Email *
Inhoud *
 

"TIEN" + 5 = (antwoord in 2 cijfers) *

 
 

Sharon: Boek Narcisme

Ik heb je boek al bijna uit, echt interessant, hóór!

Zo aangrijpend ook, die uitspraken van de kinderen!

Ik ben er nu achter gekomen, dat mijn vader, mijn broer, mijn exman en mijn exvriend narcisten zijn en mijn moeder een opeisende...

Zelfs een "vriendin" is er één. Met dat kontakt ben ik kort geleden gestopt.

Interessant ook hoe het komt, dat je in zo een relatie verstrikt raakt!

Gelukkig ben ik er sterker van geworden.

zondag 10 december 2017

Nils Kayser: Ben ik nou gek

Van alles wat ik gelezen heb over narcisme vind ik het boekje "Ben ik nou gek" het meest toegankelijk, verhelderend en het minst veroordelend.

Het lezen van dit boek heeft me over de streep getrokken om niet te berusten en met mij zelf aan de slag te gaan.

zaterdag 25 november 2017

Iris: Narcisme

Enkele jaren geleden ben ik gescheiden van mijn narcistische exgenoot, met alle ellende van dien.

Petra heeft mij in twee sessies al genoeg handvatten meegegeven om weer stevig in mijn schoenen te staat ten aanzien van mijn exgenoot. Ook heeft ze me praktische tips gegeven voor manipulatieve situaties tussen vader en de kinderen, ben ik enorm mee geholpen.

Ik ben nog niet klaar maar het gaat weer goed met me.

Dank je, Petra. 

 

zondag 22 oktober 2017

Marion: Depressie

Dankzij Petra heb ik weer lol in het leven. Ik zat in een dikke depressie en voor mij hoefde het leven niet meer. Een zeer doortastende sessie bij Petra heeft me doen inzien dat het ook anders kan.

Ik ben zo blij dat ik haar gevonden heb en dat ze me heeft kunnen helpen. Ik kijk nu anders naar mijn leven en mijn positie in dit leven en voel me zeker. En daarmee help ik ook anderen. Door anders naar mijn eigen leven te kijken, reageert mijn omgeving ook anders op mij en gaat alles veel beter. 

Petra, dank je wel en ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt helpen met de open en kordate wijze van begeleiding die je biedt.

Met lieve groet

Marion. 

 

Petra: Heel erg graag gedaan Marion!

We hebben die sessie keihard gewerkt en een prachtresultaat geboekt.

Ik ben er ook erg blij mee en wens jou en je dierbaren alle goeds in de toekomst!!! 

 

donderdag 05 oktober 2017

anoniem: Persoonlijke ontwikkeling en opruimen onverwerkte emoties

Ik heb Petra gevonden op zoek naar hulp bij narcismepatronen in mijn ex echtgenote en inmiddels ex vriendin. Inmiddels een aantal sessies verder, ben ik bij mijzelf aan het thuiskomen en met mijn kern aan het connecten. De socialisering en familiepatronen worden steeds duidelijker en het is heerlijk bevrijdend om e.e.a. aan onverwerkte emoties op te ruimen.

Petra is een geweldig mens die mij helpt een brug te slaan naar vermenselijking in de huidige materialistische verharding en fragmentatie in de wereld. Ik ben weer mijzelf aan het worden, begin meer van mijzelf te houden en mijn eigenwaarde te herstellen. Ik kan met een gerust hart en geweten zeggen, dat wat er ook gebeurt in de sessies met haar, het is altijd een verrijking met een blijvend verdiepend en positief effect.

Heerlijk om zo aan mezelf te werken. Én, last but not least, indien in bezit van een auto, een aanrader en prettig gezien de lokatie. Ik woon niet in NL en heb hier geen auto meer, maar al moet ik gaan lopen van Schiphol, de opbrengst is het dubbel en dwars waard! Dankbaar, verlicht en blij stap ik met steeds meer standvastigheid mijn leven in! 

woensdag 06 september 2017

 

Powered by Phoca Guestbook