Uw E-mail adres wordt niet getoond !

Onderwerp *
Naam
Email *
Inhoud *
 

"TIEN" + 5 = (antwoord in 2 cijfers) *

 
 

Iris: Narcisme

Enkele jaren geleden ben ik gescheiden van mijn narcistische exgenoot, met alle ellende van dien.

Petra heeft mij in twee sessies al genoeg handvatten meegegeven om weer stevig in mijn schoenen te staat ten aanzien van mijn exgenoot. Ook heeft ze me praktische tips gegeven voor manipulatieve situaties tussen vader en de kinderen, ben ik enorm mee geholpen.

Ik ben nog niet klaar maar het gaat weer goed met me.

Dank je, Petra. 

 

zondag 22 oktober 2017

Marion: Depressie

Dankzij Petra heb ik weer lol in het leven. Ik zat in een dikke depressie en voor mij hoefde het leven niet meer. Een zeer doortastende sessie bij Petra heeft me doen inzien dat het ook anders kan.

Ik ben zo blij dat ik haar gevonden heb en dat ze me heeft kunnen helpen. Ik kijk nu anders naar mijn leven en mijn positie in dit leven en voel me zeker. En daarmee help ik ook anderen. Door anders naar mijn eigen leven te kijken, reageert mijn omgeving ook anders op mij en gaat alles veel beter. 

Petra, dank je wel en ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt helpen met de open en kordate wijze van begeleiding die je biedt.

Met lieve groet

Marion. 

 

Petra: Heel erg graag gedaan Marion!

We hebben die sessie keihard gewerkt en een prachtresultaat geboekt.

Ik ben er ook erg blij mee en wens jou en je dierbaren alle goeds in de toekomst!!! 

 

donderdag 05 oktober 2017

anoniem: Persoonlijke ontwikkeling en opruimen onverwerkte emoties

Ik heb Petra gevonden op zoek naar hulp bij narcismepatronen in mijn ex echtgenote en inmiddels ex vriendin. Inmiddels een aantal sessies verder, ben ik bij mijzelf aan het thuiskomen en met mijn kern aan het connecten. De socialisering en familiepatronen worden steeds duidelijker en het is heerlijk bevrijdend om e.e.a. aan onverwerkte emoties op te ruimen.

Petra is een geweldig mens die mij helpt een brug te slaan naar vermenselijking in de huidige materialistische verharding en fragmentatie in de wereld. Ik ben weer mijzelf aan het worden, begin meer van mijzelf te houden en mijn eigenwaarde te herstellen. Ik kan met een gerust hart en geweten zeggen, dat wat er ook gebeurt in de sessies met haar, het is altijd een verrijking met een blijvend verdiepend en positief effect.

Heerlijk om zo aan mezelf te werken. Én, last but not least, indien in bezit van een auto, een aanrader en prettig gezien de lokatie. Ik woon niet in NL en heb hier geen auto meer, maar al moet ik gaan lopen van Schiphol, de opbrengst is het dubbel en dwars waard! Dankbaar, verlicht en blij stap ik met steeds meer standvastigheid mijn leven in! 

woensdag 06 september 2017

Charlie (Getrouwde vrouw met 2 pubers): Life changing moment

Na het lezen van 'Ben ik nou gek' was ik opgelucht en in de war. Het boekje sloeg in als een bom: herkenning, erkenning en bevestiging waar ik al jaren naar op zoek was. Op papier had ik een geweldig leven, toch kon ik haast nergens meer van genieten, voelde me altijd schuldig en onzeker. Mijn narcistische vader en bijbehorende familieproblematiek drukten een enorme stempel op mijn leven en geluk.

De sessies bij Petra hebben me heel veel en ver gebracht. Petra is bevlogen, doortastend en heeft het vermogen om haar messcherpe intuitie, nuchterheid, professionaliteit en humor slim te combineren tijdens haar sessies. Daarnaast creert ze een gevoel van veiligheid en warmte.

Het is keihard werken, maar je krijgt er jezelf voor terug! Dat laatste begreep ik overigens pas tijdens de laatste sessie 'jezelf worden'. Wat betekende dat precies? Maar het kan dus. 

Onbetaalbaar, een kado! Een ongewone praktijkplek en een buitengewoon bijzonder persoon hebben mijn leven -en mijn huwelijk!- in positieve zin 180 graden gedraaid. Ik ben Petra oneindig dankbaar hiervoor.      

maandag 15 mei 2017

Rita (getrouwd met de ex van een Narcist...: Rechtvaardigheid bij rechtszaak tegen Narciste

Hoi Petra, 

De zitting bij de jeugdrechter zit erop en we hebben het verslag gekregen. De rechter heeft blijkbaar goed door hoe de moeder van mijn stiefdochter ineen zit. Daar zijn we heel blij om. Eindelijk worden we nu gehoord.

Ik heb uw raad opgevolgd en mijn handtas en sjaal tussen mij en mijn stiefdochter haar moeder in gezet. Ik heb mij zeer rustig gehouden en heb maar 1 keer heel kort het woord genomen. Voor de rest heb ik alles ondergaan en vertrouwd op mijn man en het oordeel van de rechter.

Mijn stiefdochter is nu voorlopig om de 14 dagen een weekend bij haar mama en al de rest bij ons. Dit had ze ook gevraagd in haar brief naar de rechter. In de vakanties blijft een gelijkmatige verdeling. We gaan haar een gsm meegeven zodat ze ons steeds kan bereiken. 

Vóór de zitting was ik wel heel zenuwachtig. Maar naarmate de zitting vorderde viel dit van mij af en ben ik bij mezelf gebleven. Nu zal er een oriëntatie onderzoek gestart worden en zullen we afwachten wat er verder gaat gebeuren. Voor mijn stiefdochter is dit alles ook een opluchting, al is ze wel wat zenuwachtig voor wat er tijdens haar tijd bij mama gaat gebeuren.

Na het gesprek dat wij bij u hadden, voel ik veel verandering in mijn leven en in mijn gedrag. Voornamelijk probeer ik me te focussen op het niet te veel hooi op mijn vork nemen en de problemen bij de respectievelijke eigenaar te laten. Dit vraagt wel heel veel energie want ik kende voor onze ontmoeting niet anders dan steeds in de weer te zijn voor anderen.

De mama van mijn stiefdochter doet nog steeds moeilijk. Maar ik trek het mij allemaal niet meer zo hard aan en ik laat het zeker mijn dag niet meer verpesten. Als je even op afstand de situatie bekijkt, is het eigenlijk wel grappig om te zien hoe ze zich in alle bochten wringt om weer de bovenhand in de situatie te krijgen. Daar laten wij ons gelukkig niet meer aan vangen.

Mijn man heeft ook grote stappen gemaakt. Hij laat zich ook niet meer zo van zijn stuk brengen en neemt zijn verantwoordelijkheid al een pak meer.

Ik wil je voorlopig al heel hard bedanken. Het is gek wat je allemaal teweeg gebracht hebt na één gesprek en een  kort telefonisch consult. 

zaterdag 29 april 2017

 

Powered by Phoca Guestbook